Dr.Ejtsch

#STANDUPMARATONEC #ALPSKIROTTWEILLER

« | | »

USA … stand-up pa tko …

2.10.2010

včeraj sva v New Yorku šlav Broadway comedy club … totalne pohvale sem slišal, tam je začelo ful legent, pol youtube stendap clipov je od tam … Razočaranje. Povezovalka je bla vreščeča kokoš, ki ni znala niti dvignit atmosfere niti ni bila smešna … in kr težila je folku, zakaj se ji za vraga ne smejijo …
Noben se ni smejal. Ko je prišel prvi komik je mogu najprej folku razložit, da on nima nič z njo :) In jih ni dobil, ker se je zgubljal. Imel je par dobrih for, ampak ni bilo odziva.

Drugi komik je bil Texacan ki je v 20 minutah vsaj 30x reku, “what’s wrong with you audience … you re so bad, didnt you come to laugh … ” sm mislu da je to prepovedano u stendapu, ampak na konc smo se ravno temu smejal, da je bil tip tok obupan. Ni več vedu kaj nej nardi … No zaključil je z odlično foro na temo deliverence in mislim, da smo mu celo odpustili.

Naslednji je bil mulo 18 let po moje. Mel je celo familijo v klubu in so se tut res glasno smejal. Ampak sej si je zaslužil, dobre fore je imel, velik bolj odrsle kot bi si mislil za 18 letnika. No mogoče je sam tko zgledal, v resnici pa jih je imel več :)

pa še 2 slaba

vstopnina 15$
spit morš nujno!!! 2 pijače. Kelnarce skos hodjo okol in težijo in vsakič ti rečejo “two
minimum” in pol OK, pijeva cocacolo ker je najcenej (5$), ampak seveda morš na konc prištet še davek in tip … No, zdej sem se pa jst počutu “brutalno nategnjenega”

Naj mi noben več ne reče, da imamo v Sloveniji slabe komike, tut Američani jih majo. Zelo slabe! Veliko slabše od naših slabih! In to za 15$ + dve pijače.

Verjetno bi mi to, da sva v petek zvečer dobila karte za predstavo tko minuto pred začetkom že mogl dat vedet, da nisva šla v tak kolub, kot sva pričakovala :)

iskanje se nadaljuje
hehe

  • Share/Bookmark
 

Avtor dr.ejtsch, zapisano 2.10.2010 ob 16:06 pod STAND UP COMEDY. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “USA … stand-up pa tko …”
  1. t43 - 3.10.2010 ob 09:02

    dobr reiport, mogoč bi lah napisu še kej več o kolubu, ker jih je tam res ful velik ogormno ptešvilo na boardwayu

  2. dr.ejtsch - 16.10.2010 ob 02:18
    dr.ejtsch

    klubu se je prav reklo Broadway comedy club. Tak je pa samo eden :)

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !